midsommar, helg.

Midsommar var sjukt!

Lördag var nice!

Ward åker hem idag, det suger lite! Haft det kul som fan!

En plats i solen är en riktigt bra skiva vill jag tillägga. Kent har verkligen lyckats igen. Mycket pepp och man blir verkligen riktigt glad av att lyssna på den!pre-production #1

Känns bra att sätta en etta i namnet för det lär komma fler inlägg som det här! Jag och Viktor sitter och spelar in ännu en pre-production till det kommande albumet. Idag är det Gravediggers Dance som står på tur, och det krånglar en del. Vi försöker programmera trummor, men det är svårt att göra i trioler. Jag kan inte ett skit om ProTools så Viktor sitter och mekar som en dåre. Nu känns det som att han fixat till det hyfsat, men inte 100%.

Det känns dock som att detta verkligen kommer bli skitbra! Hade varit kul om någon som läser bloggen kunde titta in på våran myspace och sprida lite, det finns länkar till facebook, youtube och twitter med.
http://www.myspace.com/ragdollsvbg

All the love in the world
-Luddis

4 dagar, ett inlägg

Nu är metaltown-dagarna avslutade. Jag har haft hur jävla roligt, tråkigt, svårt, lätt som helst! Det har varit blandade känslor på alla håll och kanter. Men det är första året detta verkligen har känts som en festival. Dessutom har jag lärt känna nya och underbara människor.
Såg inte mycket under Metaltown eftersom det mesta var skit, Rammstein var äckligt mäktigt dock, samma med Hatebreed! Dillinger, ADTR, Flogging Molly och Rise Against var fett! 30 Seconds to mars, Paramore, Pendulum, Johnossi var sjuka!
Har lärt känna Elenor, speciell och udda brud från Nyköping, riktigt trevligt! Viktor som jag tillbringa en dag att sätta dit pantare / leta öl med. Fick träffa Nona, äntligen! Träffade Emelie som jag saknat så jag trodde inte det var sant att jag äntligen fick träffa henne. Träffat Cicci, som jag ska försöka ta igen lite med idag, eftersom våra scheman har krockat så vi missat varandra hela tiden!

Ska försöka få tag i lite bilder med. Ett extra stort tack och cred till Walking with strangers. I fredags fick ni erat förtjänade genombrott, stort grattis!

All the love in the world
-Luddis

söndag

Helgen har varit sliten! Riktigt roligt, men samtidigt jävligt jobbigt. Tänker inte skriva något långt, för det suger.

Snart drar jag iväg med folk till Pier Pressure. PEPP!

All the love in the world
-Luddis

budd, helg, fint

Sitter i Göteborg hemma hos Budd just nu, ovanligt va?
Taggar en riktigt nice helg på West Coast Riot, Metaltown och Pier Pressure. Skriver nog inte ett allt för långt inlägg med tanke på att två chicks ska sova i detta rummet. Lite snäll får man ändå vara!
Ingen läser min blogg ändå, så jag vet inte om det är värt att säga "HÖR AV ER OM NI VILL SES". Men det kan man göra ändå :)
Fin dag idag med Cicci dessutom, riktigt fint. Du kommer göra helgen så himla mycket bättre!
All the love in the world
-Luddis

kiss

Kiss var helt jävla otroliga. Ville mest säga det!
Godnatt

All the love in the world
-Luddis

taggad till max!

Tack för igår alla! Riktigt värd kväll på Invito och CB!
Bakfyllan sitter för andra dagen!

Nu bär det av mot Malmö för lite YOU WANTED THE BEST, YOU GOT THE BEST, THE HOTTEST BAND IN THE WORLD....KISS!!!

Jag är så jävla taggad att min tunga är 10meter. Over and out!

All the love in detroit rock city
-Luddis

Röjj

rock n roll

Lördag, bakfylla, hemma igen. Gårdagen ska summeras!

Efter att ha handlat med mamma kommer Morten och hämtar mig på Willys. Vi sticker till systemet och 10 Elk Brew är mina! Vi blir ett gäng hemma hos Morten och Nimi. Förutom oss är Cancer och Wilhelm där. Vi kollar på fotboll, spelar Guitar Hero och blir riktigt jävla skitfulla!

Vi sticker till krogen, utan Nimi. På Invito köper vi in 6 VM öl, vilket var en hink med is och 6st San Miguel för 200kr. Det blir 3 hinkar allt som allt. Vi sticker vidare till Cheers och jag träffar Jimmy, trevligt!
Jag och Morten börjar spela black jack. Lyckas vinna över 300kr och började med en tjuga! Det firar vi med varsin öl, varsin pizza och ett paket cigg. Sen fick kvällen räcka, och vi stapplar tillbaka till Nimi.

Idag mår jag helt ok, med tanke på att jag och min syster är ensamna hemma resten av helgen och vi precis ätit!
Creds till den som orkar läsa allt detta.

All the love in the world
-Luddis

Gott

emotrappan?

HAHA

Wait, what?

morgon, kalsonger, kyla!

Känns som att jag borde klä på mig lite. Jag är förkyld så det räcker, men sitter ändå vid datorn i mina kalsonger, precis brevid mitt öppna fönster. Skitliv.

Oj! Fredag idag, låter påfrestande. Får se om jag hittar på något speciellt! Jag vet att jag ska ringa till donken och gå till apoteket. Sen ska jag fika med mamma för hon är ledig, mysigt :D.
Lär nog sitta här och chilla ett tag till och sen tvinga Ian att följa med mig till stan!

Btw: Kort med läsvärd bok, Broder Daniels korta biografi When we were winning!
When we were winning


All the love in the world
-Luddis

varför?

Jag gör ännu ett tappert försök att starta en blogg. Ska verkligen försöka den här gången, som jag sagt alla andra gånger med.
Lär inte få så mycket läsare, så länge ingen tycker det jag skriver är skitintressant, vilket jag tvekar på.

Kom hem för ett par timmar sen efter en kväll med brädspel med Casper hemma hos Lucas. Sjukt trevligt och underhållande. Talisman hette spelet, det får vi göra om!

Jag är sjukt jävla trött på allt regnande, sabbat hela veckan verkligen.
Veckan börjar gå mot sitt slut, men har ändå hunnit med en del. Plus att jag redan hunnit med ett fyllesamtal denna veckan. Grattis Cicci!

Lär nog bli till att sova nu, eller stanna uppe lite. AH beslut...

All the love in the world
-Luddis

Fantasy brädspel

RSS 2.0