vår och svett

Våren kommer alltid utan förvarning. Det är nog lite därför jag själv tycker om våren. Här kan vara kallt i flera dagar och kanske till och med snöfall och regn kan förekomma. Men helt plötsligt dyker värmen upp och försvinner inte, utan bara stiger och blir varmare och varmare. Det har blivit en del grillningar och en del öl i solen bara de här senaste dagarna innan och under påsk. Min fråga till mig själv är om alkoholproblemen ökar på sommaren? Tror inte jag är den enda som gärna trycker i mig några öl i solen, bara för att liksom. Lite obehagligt när man tänker på det. Kanske därför jag alltid är full när jag i Göteborg under sommaren.

Är nu mera provanställd på Solviken i Varberg, vilket känns riktigt bra. Underbart med ett arbete med lite stress, som visserligen kan bli lite väl mycket ibland men det får man fan stå ut med. Otroligt skönt gäng jag jobbar med och jag är helnöjd, hoppas jag får jobbet till sommaren.

Påsken var rätt vild. Skärtorsdagen slutade med Oscars efter lite whisky hos Gustav. Tänker aldrig mer gå till Oscars när jag är medveten om att det kommer vara fullt. Verkligen inte min typ av krog/nattklubb. Jobbade långfredagen och påskdagen så det var inte så värst mycket röj. Påskafton var fin som vanligt. Fick äntligen hänga med Casper igen och sjunga lite fylle-NIN, good times!

i gbg regn

Har alltid gillat regn. Men regn ska upplevas på rätt sätt. Sitter man inne med någon mysig person (eller själv för den delen), ser en film eller liknande + att det pissregnar utomhus är ett riktigt epic moment. Det eller att sitta utomhus med tak i regn utan att det är kallt. Men att traska genom en stad fram och tillbaka i ösregn är inget jag placerar speciellt högt på min lista över favoritsaker i livet.

Tillbringade dagen i Göteborg med Viktor, Hanna och Cherry. Stressade mig iväg till Hjalmar Brantning för att försöka få tag i Mimmi vars mobil verkar dampat under dagen. Fick tyvärr inte träffa henne vilket sög äckligt mycket. Träffade istället Ina och tog en kaffe med denna peppade skapelse, tokig brud. Fick provat en del förstärkare till gitarr med Viktor, vi fick lite boner. Regnet dödade peppen lite grann men Göteborg är ändå Göteborg så helt klart värd dag!

Ska försöka lägga mig i tid ikväll. Så sjukt trött på att vara trött på fel tider hela dagarna. Drar nog en tripp till Halmstad på min lediga dag och pluggar lite. Känns alltid lite fetare att plugga där folk aldrig stör. Kanske folköl i Picasso bara för att försöka leka lite livsnjutare, dvs om det är fint väder (duh).

All the love in the world
-Teh Ludd

winning

Jag har alltid gillat Charlie Sheen. Han är en sann legend och det har han varit långt innan han fick sparken utav Warner Bros och börjat kriga mot förlorare, troll och förrädare. Drogmissbrukare, svin, alkis eller inte, han är en legend i mina ögon och det kommer han alltid att vara. Han vinner i alla fall, och det är ju faktiskt allt som spelar någon roll!

Det sägs att det är typiskt svenskt att vara besatt utav väder. Jag är nästan villig att hålla med. Nu när det ändå är April förväntar sig majoriteten att det faktiskt ska bli varmt för en gångs skull. Och visst, västkusten har haft några riktigt fina dagar. Men regnet och blåsten är tillbaka och verkar vara rätt taggade på att stanna kvar. Nåja, man måste ju faktiskt inte vara utomhus hela dagarna.

Lär bli en lång dag med städning utav replokalen som vi äntligen ska ta tag i. Eftersom vi bara dumpade skiten huller om buller efter turnén gled det bara oss ur händerna. Dessutom har Innocent Rosie flyttat in vilket bara skapar ännu mer kaos och saker att ställa i ordning. Pass The Salts demo rullar på riktigt bra dessutom, riktigt duktiga snubbar med sjukt mycket potential.

Min som vanligt pinsamt stora kärlek till Göteborg smyger sig fram och jag känner att det är dags att åka upp i helgen igen. Får se hur det blir med den saken. "Utan camping festivalerna" i Göteborg kommer regera hela sommaren så jag kan inte vara annat än taggad!

All the love in the world
-Loddisback to the roots

varmt

Fick helt spontant ett infall att börja blogga igen, som jag inte gjort sedan slutet av sommaren/hösten. Jag har fortfarande inte speciellt mycket att komma med men det är alltid kul att släppa ett lass skit på internet.

Skolan fungerar som den ska, trots kompleteringar. Multimediadesign var ett klart mycket bättre val än vad lärarprogrammet var. Sjukt härligt att känna att man kommer någon vart här i livet. Ragdolls-syndromet att ta onödig paus efter mycket gig eller turné håller i sig men vi ska tack och lov samlas igen till veckan, saknar det något sjukt!

Sitter för tillfället och ser på O.C. på Kanal 5, så sjukt sugen på att se IFK Göteborg - Örebro ikväll men såklart saknar vi Canal+, skitliv. Får tänka på annat och hälsa på Viktor när han spelar in Pass The Salts nya demo (killer, verkligen!).

Lovar ett mer intressant inlägg nästa gång!

All the love in the world
-Ludd

RSS 2.0